lens optical technology

Partnership In Medical Contact Lens Care

Contactlenzen op maat

Geen 2 paar ogen zijn hetzelfde, en daarom vinden wij bij Lens Optical Technology dat ook geen 2 paar lenzen hetzelfde kunnen zijn. Onze specialisten zijn ervan overtuigd dat een lens op maat een garantie is voor jarenlang comfort en gezonde ogen. Samen met de Nederlandse fabrikanten  MICROLENS , UCO en het Britse Ultravision bieden wij een groot gamma contactlenzen op maat aan Omdat jouw ogen speciaal zijn!

Vormstabiele contactlenzen

Asfeerflex

De Asfeerflex contactlens is 25 jaar geleden door Microlens geïntroduceerd als eerste volasferische contactlens. De Asfeerflex is gedurende die 25 jaar geëvolueerd door middel van minutieuze aanpassingen en verbeterde fabricagetechnieken tot de meest moderne vormstabiele lens. Ook de contactlensmateriaalvernieuwingen hebben sterk bijgedragen tot het optimaal comfortabel contactlenzen dragen.

Eclips

De Eclips contactlens is een ingenieus geconstrueerde lens met 2 verschillende asferische hoofdassen. Een uniek concept dat astigmatisme op een hele gemakkelijke manier  corrigeert.Er zijn verschillende varianten die ieder astigmatisme ‘aankunnen’. De lens is simpel in z’n toepassing en uniek in zijn draagcomfort.

Multifocaal

Alle Asfeerflex lenzen en Eclipslenzen zijn in multifocale uitvoering verkrijgbaar.In twee varianten: voor de presbyoop tussen 45 en 55 jaar (Multifocaal 45) en voor de presbyoop boven de 55 jaar ( multifocaal 55).

Zachte contactlenzen

K-Soft

Een breed programma sferische contactlenzen voor 6 maandelijkse vervanging met een zeer groots sterkte- en radiusbereik Alle zachte lenzen van MICROLENS zijn in 3 materiaaltypen verkrijgbaar.

Stabmax (RX)

Een breed programma zachte torische contactlenzen voor 6 maandelijkse vervanging met de beste stabilisatie die er is, terwijl de lens toch uiterst dun en comfortabel is. Beschikbaar in een uiterst breed radius- en sterktebereik.

Lens-optical, webdesign  WiThService.be

nl_BEDutch
nl_BEDutch